Holistic pulsing

Holistic Pulsing heeft een enorme diepe, ontspannende werking. Het geeft een gevoel van geborgenheid en veiligheid. Het is een unieke, zachte en diep helende vorm van lichaamswerk. Tijdens de massage lig je gekleed op de massagetafel en wordt het lichaam ‘gepulst’ in een op de persoon afgestemd ritme. De pulsen kunnen gecombineerd worden met wiegende, rollende en strekkende bewegingen. De kleine en grotere pulsen stromen als golfjes door het hele lichaam waardoor de vloeistoffen in ons lichaam in beweging worden gebracht. Hierdoor worden alle lagen in ons geraakt en tot een harmonisch geheel geïntegreerd. Geblokkeerde energie gaat weer vrij stromen en vastgehouden afvalstoffen komen weer vrij. Diepe ontspanning en innerlijke rust is het gevolg. De golfjes kunnen ook weggestopte emoties losmaken. Het lichaam opent zich en je wordt uitgenodigd om op steeds dieper niveau spanningen los te laten. Er ontstaat ruimte om te gaan luisteren naar wat je lichaam te vertellen heeft.

Als je ligt hoef je niks te doen, alleen maar mee te gaan in de beweging. We kijken samen wat zich in jouw lichaam wil openen en ontvouwen en luisteren naar wat jouw lichaam je mogelijk te vertellen heeft. Acceptatie en ‘zijn bij wat is’ zijn hierbij essentieel evenals de keuze die je hebt je ervaringen wel of niet met mij te delen.  Waar wenselijk word je door mij uitgenodigd om bewust contact te maken met je lichaam, je ademhaling en gevoelens die er in je leven. Of om gewoon te genieten van de rust en stilte in jezelf.

Daarnaast is het goed om te weten dat Holistic Pulsing lang door kan werken!  De helende werking van Holistic Pulsing houdt niet op als er gestopt wordt met pulsen, de stroming wordt dan vaak zelfs intenser gevoeld. Het is dan ook belangrijk om na een sessie de tijd te nemen om te blijven liggen om na te voelen. De na-werking kan nog enkele dagen ervaren worden. Water drinken is belangrijk voor het afvoeren van de losgekomen afvalstoffen.                                          

Holistic Pulsing is geschikt voor volwassenen en voor kinderen. Kinderen worden er erg rustig van en ervaren hun lichaam nog meer. Het geeft ontspanning en mogen zijn.