Massage behandelingen

Een energetische massage is niet zomaar een massage. Alle massages die hieronder staan zijn een vorm van een energetische massage. Jij bepaalt zelf of je komt voor alleen een heerlijke ontspanning en aanraking of dat je ook de reis naar binnen wilt maken. Energetisch zet het altijd iets in beweging. Het vermogen van energie is namelijk om aspecten van onszelf te herstellen die niet op elkaar zijn afgestemd. Daarnaast werkt elke vorm van massage ontspannend en stress verlagend.

Een energetische massage is een intuïtieve, zachte ontspanningsmassage. Hierbij gaat het om bewustwording van hoe het met je is. De focus ligt op het contact dat je met jezelf maakt, zodat je kunt voelen wat er gevoeld en gezien wil worden. Je levensenergie kan namelijk verstoord raken door angst, woede, spanning, stress, verdriet en pijn. De energie stroomt dan niet meer vrijelijk, maar wordt vastgehouden in het fysieke lichaam. De massages zijn bedoeld om (de) aandacht te geven aan die plekken waar de energie niet stroomt. De zachte strijkingen, gericht op de spieren en het bindweefsel, kunnen je helpen verbinding te maken met dat wat er van binnen speelt en onbewust aanwezig is. Soms gebeurt dit alleen al door de handen stil te leggen op een bepaalde plek.

Tegelijkertijd masseer ik vastzittende spieren losser, wat zorgt voor een verbeterde doorbloeding, stofwisseling die geactiveerd wordt en afvalstoffen die daardoor afgevoerd worden. Klachten in bijvoorbeeld rug, nek, schouders en rug worden verlicht of opgeheven.

Elke behandeling begint altijd eerst met een warm kopje kruiden thee om even aan te komen en af te stemmen. Eenmaal op de behandeltafel krijg je massagehanddoeken over je heen die tijdens de massage jouw energie vasthoudt. Zo blijven de gebieden die al gemasseerd zijn bedekt en kan jouw energie bij je blijven terwijl je heerlijk ontspant. Vervolgens maak ik eerst contact met jouw lichaam. Ik stem af en mijn handen vertellen mij waar ik mag zijn en eventuele energetisch blokkades kan vinden. Daar waar nodig is, wordt via mijn handen energie toegevoegd, weggehaald en gebalanceerd. Het zorgt voor een diepe ontspanning en het activeert het zelfhelend vermogen van het lichaam. Hierdoor kan de energie weer beter door het lichaam stromen. Klachten kunnen minder worden doordat lichaam en geest weer in balans worden gebracht. Bij de massage gebruik ik natuurlijke, etherische en heerlijk warm gemaakte olie. Tijdens de massage kan ik de sjamaanse drum, klankschalen en/of kristallen inzetten. Na de massage laat ik je even bijkomen op de tafel. We drinken een glas water en praten nog even na.

Elke massage is tevens geschikt voor kinderen en jongeren, afgestemd op wat het kind prettig vindt en qua duur aankan.

Laat je lichaam weer ervaren hoe het voelt om ontspannen en in balans te zijn!